Vw-tekstiilipalluroksanharmaa

Vw-tekstiilipalluroksanharmaa

gray, pebble, lether, grain, sileä, kiillotettu, harmaa. Vw-tekstiilipalluroksanharmaa on ainutlaatuinen materiaali, jota käytetään monissa erilaisissa sovelluksissa. Se on valmistettu parhaista kuiduista ja se on erittäin kestävä ja laadukas. Vw-tekstiilipalluroksanharmaa on suunniteltu siten, että se on pehmeä kosketus, mutta silti kestävä ja kestävä. Se tarjoaa erinomaisen vastuksen veden ja lika-aineiden läpäisylle, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tämä ainutlaatuinen harmaa väri antaa tuotteelle modernin ja tyylikkään ilmeen, joka sopii hyvin erilaisiin sisustustyyleihin.

Vw-tekstiilipalluroksanharmaa on erityisesti suunniteltu kestämään kulutusta ja säilyttämään ulkonäkönsä pitkään. Materiaalissa käytetään erityistä pintaan kiillotettua tekniikkaa, joka antaa sille tasaisen ja houkuttelevan ulkonäön. Lisäksi materiaali on suunniteltu olemaan helppohoitoinen ja pestävä, mikä tekee siitä erittäin käytännöllisen valinnan. Sen tasainen pinta hylkii likaa ja pölyä ja siten helpottaa tuotteen puhtaanapitoa.

Vw nahka harmaa kiillotettu

Nahka on yksi suosituimmista materiaaleista auton sisustuksessa. VW tarjoaa nyt harmaan kiillotetun nahkaverhoilun vaihtoehdoksi asiakkailleen. Tämä tyylikäs vaihtoehto sopii hyvin erityisesti niille, jotka haluavat luoda autolleen modernin ja elegantin ilmeen.

Harmaa nahka on sävyltään hillitty ja sopii moniin eri auton värivaihtoehtoihin. Kiillotettu pinta antaa nahalle kiiltävän ja ylellisen ilmeen.

 • Nahka: harmaa
 • Pinta: kiillotettu

Tämä nahka on valmistettu korkealaatuisesta pebble-nahasta, joka tunnetaan sileästä ja miellyttävästä tuntumastaan. Se on kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka säilyttää upean ulkonäkönsä pitkään.

Tämän harmaan kiillotetun nahkaverhoilun voi valita useisiin VW-mallistoon kuuluviin autoihin. Se on saatavilla eri istuin- ja sisustusvaihtoehtoihin.

Tekniset tiedot:
Väri: harmaa
Pinta: kiillotettu
Materiaali: nahka
Sisältää: pebble-nahkaa

Vw tekstiilipalluroksanharmaa kiillotettu

Vw tekstiilipalluroksanharmaa kiillotettu on sileä, pebble grain -pintainen tekstiilipallo, joka sopii täydellisesti Vw-nahkaisten istuinten päällysteeksi. Se on saatavana harmaana ja antaa autollesi tyylikkään ja ylellisen ilmeen.

Pehmeästi kiillotettu pinta ja luonnollinen harmaa väri tekevät tästä Vw tekstiilipalluroksanharmaasta loistavan valinnan auton sisustukseen. Nahka on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja sen joustavuus ja pitkäikäisyys takaavat sen kestävyyden ja mukavuuden.

 • Tuotteen nimi: Vw tekstiilipalluroksanharmaa kiillotettu
 • Väri: Harmaa
 • Materiaali: Nahka

Voit käyttää Vw tekstiilipalluroksanharmaata kiillotettua nahkaa koristelemaan auton istuimia, verhoja tai muita sisustuselementtejä. Se antaa autollesi tai kodillesi tyylikkään ja ylellisen ilmeen.

Vw tekstiilipalluroksanharmaa kiillotettu nahka on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Voit pyyhkiä sen puhtaaksi kostealla liinalla ja tarvittaessa käyttää nahalle tarkoitettua puhdistusainetta.

Tuotetiedot
Yksityiskohta Tieto
Merkki Vw
Materiaali Nahka
Väri Harmaa
Pintakäsittely Kiillotettu

Vw nahka harmaa grain

Nahka on sileä ja kiillotettu materiaali, joka on erittäin suosittu autoteollisuudessa. Vw-tekstiilipalluroksanharmaa on harmaa nahka, jossa on tietty kuviointi nimeltään grain. Tämä antaa nahalle erityisen ulkonäön ja tuntuman.

Vw nahka harmaa grain on erittäin kestävä ja helppo puhdistaa. Sen harmaa väri sopii hyvin monenlaiseen auton sisustukseen ja antaa autolle tyylikkään ja modernin ilmeen.

 • Vw nahka harmaa grain on sileää nahkaa, joka tuntuu miellyttävältä koskettaessa.
 • Harmaa väri antaa autolle tyylikkään ulkonäön.
 • Kiillotettu pinta tekee nahasta kestävän ja helppohoitoisen.
 • Grain-kuviointi antaa nahalle erityisen ulkonäön ja tuntuman.

Vw nahka harmaa grain on erinomainen valinta auton sisustukseen, jos haluat lisätä tyylikkyyttä ja kestävyyttä. Se sopii hyvin erilaisiin automalleihin ja antaa autollesi ylellisen ilmeen.

Ominaisuudet
Materiaali Nahka
Väri Harmaa (gray)
Pinta Sileä, kiillotettu
Kuviointi Grain

Vw tekstiilipalluroksanharmaa grain

kiillotettu, sileä harmaa VW tekstiilipalluroksanharmaa grain nahka on täydellinen valinta sisustusteollisuuteen. Tämä nahka on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka tarjoaa kestävyyttä ja tyylikkyyttä.

Nahka on suunniteltu täyttämään VW:n tiukat laatuvaatimukset, ja se on täydellinen valinta autojen verhoiluun. Se tarjoaa pehmeän ja mukavan tunteen sekä kestävyyden, joka kestää pitkään.

 • Väri: harmaa
 • Materiaali: nahka
 • Pinta: kiillotettu, sileä
 • Kuvio: grain

Vw nahka harmaa sileä

Vw nahka harmaa sileä on tyylikäs ja kestävä materiaali, joka sopii hyvin autonistuinten verhoiluun. Harmaa sävy tuo mukanaan hienostuneen ulkonäön, joka sopii hyvin monenlaiseen auton sisustukseen. Nahka on myös pehmeää ja mukavaa istua, joten se tarjoaa täydellisen ajokokemuksen pitkillä matkoilla.

Sileä pinta antaa nahalle tasaisen ja siistin ulkonäön. Nahka on kiillotettu, mikä antaa sille kauniin ja hohtavan efektin. Tämä sileä pinta kestää myös hyvin kulumista ja naarmuja, joten autosi sisustus näyttää upealta pitkään.

 • Vw nahka harmaa sileä
 • Kestävä ja mukava
 • Tyylikäs harmaa sävy
 • Siisti ja kiillotettu pinta

Vw nahka harmaa sileä on myös helppo puhdistaa ja hoitaa. Pyyhintä kostealla liinalla riittää yleensä pitämään nahkapinnan puhtaana. Nahka kestää myös hyvin auringonvaloa ja säilyttää värinsä pitkään. Voit siis luottaa siihen, että autosi sisustus näyttää aina upealta.

Kokonaisuudessaan Vw nahka harmaa sileä on erinomainen valinta autonistuinten verhoiluun. Se tarjoaa tyylikkään ulkonäön, pehmeän istuinkokemuksen ja kestävän materiaalin. Valitsemalla harmaan sävyn, luot autosi sisustukseen modernin ja tyylikkään ilmeen. Eikä tarvitse huolehtia kulumisesta tai tahroista, sillä nahka kestää hyvin aikaa ja käyttöä. Vw nahka harmaa sileä on siis täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat panostaa autonsa sisustuksen laatuun ja ulkonäköön.

Vw tekstiilipalluroksanharmaa sileä

Vw tekstiilipalluroksanharmaa sileä on tyylikäs ja monikäyttöinen tekstiilipallo, joka sopii moniin eri sisustustyyleihin. Pallon pinta on valmistettu harmaasta nahasta, joka on kiillotettu sileäksi ja koristeltu hienolla pikkugrainimaisella kuviolla. Tämä tuo pallon pintaan mielenkiintoa ja lisää sen visuaalista houkuttelevuutta.

Pallo on täytetty pehmeällä materiaalilla, joka tekee siitä mukavan istua tai lepuuttaa jalkoja. Se voidaan sijoittaa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikkapa lastenhuoneeseen. Se toimii myös kätevänä lisätuolina vieraille tai jalkatuenasi sohvalla rentoutuessa.

 • Harmaa nahkapinta
 • Kiillotettu ja sileä pinta
 • Pikkugrainimainen kuviointi
 • Pehmeä täyte
 1. Monikäyttöinen sisustuselementti
 2. Istuin ja jalkatuki
 3. Tukeva ja kestävä rakenne
Ominaisuudet Tiedot
Materiaali Nahka
Väri Harmaa
Pinta Sileä
Kokonaismitat (L x K) 40 cm x 40 cm

Osta Vw tekstiilipalluroksanharmaa sileä ja tuo kotiisi tyylikkyyttä ja mukavuutta samanaikaisesti!

Mikä on VW-tekstiilipalluroksanharmaa?

VW-tekstiilipalluroksanharmaa on kangasvalmistaja VW:n valmistama kangas, jonka väri on vaaleanharmaa.

Mistä voisin ostaa VW-tekstiilipalluroksanharmaata kangasta?

VW-tekstiilipalluroksanharmaata kangasta voi ostaa VW:n virallisilta jälleenmyyjiltä tai verkkokaupoista, jotka myyvät VW:n kangastuotteita.

Miten puhdistan VW-tekstiilipalluroksanharmaan kankaan?

VW-tekstiilipalluroksanharmaa kangas on helppo puhdistaa imuroimalla tai pyyhkimällä kevyesti kostealla liinalla. Tarvittaessa kangas kestää myös konepesun miedolla pesuaineella.

Onko VW-tekstiilipalluroksanharmaa kangas allergiatestattu?

Kyllä, VW-tekstiilipalluroksanharmaa kangas on allergiatestattu ja sopii hyvin myös allergikoille.

Millaisia muita värejä VW-tekstiilipalluroksasta on saatavilla?

VW-tekstiilipalluroksa on saatavilla monissa eri väreissä, kuten mustana, sinisenä, punaisena ja vihreänä.

Mikä on VW-tekstiilipalluroksanharmaa?

VW-tekstiilipalluroksanharmaa on erityinen kangasmateriaali, jota käytetään Volkswagenin autojen sisustuksessa. Se on harmaa kangas, jossa on pieniä palloja.

Mistä VW-tekstiilipalluroksanharmaa -materiaalia voi ostaa?

VW-tekstiilipalluroksanharmaa -materiaalia voi ostaa Volkswagenin jälleenmyyjiltä tai erikoisliikkeistä, jotka myyvät auton sisustusmateriaaleja. Sitä on myös mahdollista tilata suoraan Volkswagenin verkkokaupasta.

Onko VW-tekstiilipalluroksanharmaa -materiaali helppo puhdistaa?

Kyllä, VW-tekstiilipalluroksanharmaa -materiaali on melko helppo puhdistaa. Useimmiten pelkkä imurointi riittää poistamaan pölyn ja irtolian. Myös kevyt tahranpoisto onnistuu useimmiten kostealla liinalla tai miedolla pesuaineella.

VOLKSWAGEN POLO HATCHBACK 1.0 S

Vastaa