Windows Live MSN Messenger sisäänkirjautuminen

Windows Live MSN Messenger sisäänkirjautuminen

Windows live msn messenger sisäänkirjautuminen

Kirjautuminen Windows live msn messengeriin on äärimmäisen helppoa ja nopeaa. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on avata sovellus ja kirjautua sisään omilla tiedoillasi. Messengerin avulla voit pitää yhteyttä ystäviisi ja perheenjäseniisi, jakaa kuvia ja videoita sekä saada uusimmat päivitykset ja uutiset.

Jos sinulla ei ole vielä tiliä messengerissä, voit luoda sen helposti. Sinun tarvitsee vain klikata ”Kirjaudu”-painiketta ja täyttää tarvittavat tiedot. Voit käyttää olemassa olevaa Microsoft-tiliäsi tai luoda uuden tilin.

Kuinka kirjautua sisään Windows live msn messengeriin

Kuinka kirjautua sisään Windows live msn messengeriin

Jotta voit käyttää Windows Live MSN Messengeriä ja kirjautua sisään, sinun on noudatettava seuraavia ohjeita:

1. Avaa Windows Live MSN Messenger sovellus tietokoneellesi.

2. Etsi sovelluksen kirjautumisruutu, joka yleensä löytyy pääikkunan keskeltä.

3. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi vastaaviin kenttiin.

Huomautus: Jos sinulla ei ole Windows Live -tiliä, sinun on rekisteröidyttävä ensin. Voit tehdä tämän napsauttamalla ”Luo tili” -linkkiä kirjautumisruudussa.

4. Napsauta ”Kirjaudu sisään” -painiketta aloittaaksesi sisäänkirjautumisen.

Vinkki: Voit myös valita ”Muista minut” -valintaruudun, jotta Messenger muistaa kirjautumistietosi tulevia kirjautumiskertoja varten.

5. Odota hetki, kun Messenger yhdistää tilisi ja avaa päävalikon.

Nyt olet kirjautunut sisään Windows Live MSN Messengeriin ja voit aloittaa keskustelujen lähettämisen ja vastaanottamisen ystävien kanssa!

Huomautus: Jos sinulla on vaikeuksia kirjautumisessa, varmista, että syötit oikean käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista myös, että Internet-yhteys toimii moitteettomasti.

Avaa selain ja siirry Windows live msn messengerin sisäänkirjautumissivulle

Avaa selain ja siirry Windows live msn messengerin sisäänkirjautumissivulle

Kirjautuminen Windows live msn messengeriin mahdollistaa sinulle pääsyn erilaisiin viestintäominaisuuksiin, kuten pikaviestintään, tiedostojen jakamiseen ja videopuheluihin. Seuraa näitä askelia, jotta voit kirjautua sisään palveluun:

 1. Avaa suosikki selainsovelluksesi.
 2. Siirry Windows live msn messengerin sisäänkirjautumissivulle.

Windows live msn messengerin sisäänkirjautumissivu tarjoaa sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjoittamiskentät. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi vastaaviin kenttiin ja paina ”Kirjaudu sisään” -painiketta.

Jos sinulla ei ole vielä tiliä, voit rekisteröityä luomalla uuden tilin samalla sivulla. Seuraa rekisteröitymisohjeita ja täytä pyydetyt tiedot.

Windows live msn messengerin sisäänkirjautumissivu on portaali, joka avaa sinulle oven laajaan viestintäverkostoon. Kirjaudu sisään ja nauti erilaisista viestinnän mahdollisuuksista, joita palvelu tarjoaa.

Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi oikeisiin kenttiin

Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi oikeisiin kenttiin

Kirjaudu sisään Windows Live MSN Messengeriin syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi oikeisiin kenttiin.

MSN Messenger on Microsoftin kehittämä viestintäsovellus, joka mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän ystävien ja perheenjäsenten kesken.

 • Kirjaudu sisään Windows Live -tilillesi
 • Syötä käyttäjätunnus ja salasana oikeisiin kenttiin
 • Paina ”Kirjaudu sisään” -painiketta

Windows Live Messengerin kirjautumisikkunassa syötä käyttäjätunnuksesi osoitteessa ”Kirjoita sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumero” ja salasanasi osoitteessa ”Salasana”. Varmista, että syötät molemmat tiedot oikein.

Käyttäjätunnus:
Salasana:

Voit myös valita ”Muista minut” -valintaruudun, jolloin sinun ei tarvitse syöttää käyttäjätunnusta ja salasanaa joka kerta kirjautuessasi sisään. Tämä toiminto on hyödyllinen, jos käytät MSN Messengeriä omalta henkilökohtaiselta tietokoneelta.

Paina ”Kirjaudu sisään” -painiketta ja odota, kunnes sinut ohjataan msn messengerin pääsivulle

Paina

Aloittaaksesi msn messengerin käytön, sinun tulee kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Seuraa alla olevia ohjeita kirjautuaksesi msn messengeriin:

 • Mene msn messengerin aloitussivulle.
 • Etsi kirjautumisikkuna, joka yleensä löytyy sivun yläosasta.
 • Syötä msn messengerin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi vastaaviin kenttiin.
 • Paina ”Kirjaudu sisään” -painiketta.

Odota hetki, kunnes sinut ohjataan msn messengerin pääsivulle. Tämä voi kestää muutaman sekunnin, riippuen internet-yhteytesi nopeudesta.

Kun olet päässyt msn messengerin pääsivulle, voit aloittaa viestien lähettämisen ja vastaanottamisen muiden msn messengerin käyttäjien kanssa. Voit myös päivittää tilasi ja jakaa valokuvia sekä tiedostoja ystäviesi kanssa.

On tärkeää huolehtia käyttäjätunnuksesi ja salasanasi turvallisuudesta, jotta kukaan toinen ei pääse käyttämään tiliäsi luvattomasti. Varmista, että kirjaudut ulos msn messengeristä aina kun lopetat käytön, erityisesti jos käytät yleistä tietokonetta tai julkista verkkoa.

Windows elävät msn messenger kirjaudu

Windows elävät msn messenger kirjaudu

Kirjaudu sisään Windows Live MSN Messengeriin ja pysy ajan tasalla ystäviesi kanssa. MSN Messenger on suosittu pikaviestisovellus, joka mahdollistaa reaaliaikaisen viestinnän ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Sisäänkirjautuminen MSN Messengeriin on helppoa ja nopeaa. Seuraa näitä ohjeita päästäksesi alkuun:

 1. Mene MSN Messengerin kirjautumissivulle
 2. Syötä Windows Live -tilisi käyttäjätunnus ja salasana
 3. Klikkaa ”Kirjaudu sisään” -painiketta

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda uuden tilin napsauttamalla ”Luo uusi tili” -linkkiä kirjautumissivulla. Seuraa sitten ohjeita tilin luomiseksi.

Kun olet kirjautunut sisään MSN Messengeriin, voit lisätä ystäviä luomalla heidän kanssaan yhteyspyyntöjä. Voit myös liittyä erilaisiin keskusteluryhmiin ja jakaa ajatuksiasi ja tunteitasi muiden kanssa.

Toiminnot Kuvaus
Viestit Voit lähettää tekstiviestejä ystävillesi reaaliajassa
Kuvien ja tiedostojen jakaminen Voit lähettää kuvia ja tiedostoja ystävillesi
Puhelut ja videopuhelut Voit soittaa ilmaisia puheluita ja videopuheluita ystävillesi

Olet nyt valmis aloittamaan Windows Live MSN Messengerin käytön! Kirjaudu sisään ja nauti sujuvasta viestinnästä ystäviesi kanssa.

Kuinka kirjautua Windows eläviin msn messengeriin

Kuinka kirjautua Windows eläviin msn messengeriin

Windows live msn messenger on suosittu pikaviestisovellus, joka mahdollistaa käyttäjille nopean viestinnän ystävien ja perheen kesken. Jotta voit käyttää msn messengeriä, sinun täytyy ensin kirjautua sisään Windows-tililläsi. Tässä on, miten voit kirjautua Windows eläviin msn messengeriin.

1. Avaa msn messenger

Etsi Windows msn messenger sovellus tietokoneeltasi ja avaa se. Voit tehdä tämän joko kaksoisnapsauttamalla sovellusta työpöydälläsi tai etsimällä sen Käynnistä-valikosta.

2. Kirjaudu sisään

Kun msn messenger avautuu, näet kirjautumisnäytön. Syötä Windows-tilisi käyttäjänimi ja salasana asianmukaisiin kenttiin. Jos sinulla ei ole vielä Windows-tiliä, voit luoda uuden napsauttamalla ”Luo tili” -linkkiä.

3. Valmis!

Kun olet kirjautunut sisään Windows-tililläsi, olet valmis käyttämään msn messengeriä. Voit lisätä ystäviäsi ja aloittaa keskustelut lähettämällä viestejä. Voit myös jakaa tiedostoja, kuvia ja videoita messengerin avulla.

Kuinka voin kirjautua sisään Windows Live MSN Messengeriin?

Voit kirjautua sisään Windows Live MSN Messengeriin syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Messengerin kirjautumissivulla.

Mitä teen, jos unohdan salasanani Windows Live MSN Messengeriin?

Jos unohdat salasanasi Windows Live MSN Messengeriin, voit napsauttaa ”Unohditko salasanasi?” linkkiä kirjautumissivulla ja seurata ohjeita salasanan palauttamiseksi.

Mitä teen, jos en voi kirjautua sisään Windows Live MSN Messengeriin, vaikka syötän oikean käyttäjätunnuksen ja salasanan?

Jos et voi kirjautua sisään Windows Live MSN Messengeriin, vaikka syötät oikean käyttäjätunnuksen ja salasanan, tarkista, että olet yhteydessä Internetiin ja että palvelimet eivät ole alhaalla. Jos ongelma jatkuu, voit ottaa yhteyttä Messengerin tukitiimiin apua varten.

Onko Windows Live MSN Messengerin sisäänkirjautuminen saatavilla myös matkapuhelimille?

Kyllä, Windows Live MSN Messengerin sisäänkirjautuminen on saatavilla myös matkapuhelimille. Voit ladata Messengerin sovelluksen matkapuhelimeesi ja kirjautua sisään käyttämällä samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa kuin tietokoneella kirjautuessa.

Voinko kirjautua sisään Windows Live MSN Messengeriin toisen henkilön tietokoneelta?

Kyllä, voit kirjautua sisään Windows Live MSN Messengeriin toisen henkilön tietokoneelta syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Messengerin kirjautumissivulla. Muista kuitenkin aina kirjautua ulos sen jälkeen, kun olet käyttänyt Messengeriä toisen henkilön tietokoneella.

Miten voin kirjautua sisään Windows Live MSN Messengeriin?

Voit kirjautua sisään Windows Live MSN Messengeriin seuraavasti:
1. Avaa MSN Messenger sovellus tietokoneellasi.
2. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi asianmukaisiin kenttiin.
3. Klikkaa ”Kirjaudu sisään” -painiketta kirjautuaksesi sisään.
Muista varmistaa, että käyttäjätunnus ja salasana ovat oikein.

Miksi en pysty kirjautumaan sisään Windows Live MSN Messengeriin?

On useita mahdollisia syitä, miksi et pysty kirjautumaan sisään Windows Live MSN Messengeriin:
1. Tarkista, että sinulla on oikea käyttäjätunnus ja salasana. Varmista, että kirjoitat ne oikein.
2. Tarkista internet-yhteytesi. Jos sinulla ei ole yhteyttä, et voi kirjautua sisään.
3. Tarkista, että käyttämäsi versio MSN Messengerista on päivitetty ja toimii oikein.
Jos mikään näistä korjaustoimenpiteistä ei auta, ota yhteyttä MSN Messengerin tukeen saadaksesi lisää apua.

Onko Windows Live MSN Messengerillä vaihtoehtoisia tapoja kirjautua sisään?

Kyllä, Windows Live MSN Messengerillä on vaihtoehtoisia tapoja kirjautua sisään:
1. Voit käyttää Microsoft-tiliäsi kirjautuaksesi sisään MSN Messengeriin.
2. Voit myös kirjautua sisään Facebook-tililläsi, jos olet liittänyt sen MSN Messengeriin.
3. Lisäksi on mahdollista kirjautua sisään Skype-tililläsi, jos olet yhdistänyt sen MSN Messengeriin.
Näitä vaihtoehtoja voi käyttää, jos et halua käyttää perinteistä Windows Live -tiliä kirjautumiseen.

MSN and Windows Live Messenger History

How To Use MSN Messenger in 2020

Vastaa