”Yhdysvallat julkaisee arabiankielisen lastenlaulun ’Al taka'”.

”Yhdysvallat julkaisee arabiankielisen lastenlaulun ’Al taka'”.

Arabiemiirikunnat arabiankielinen lastenlaulu Al taka

Lasten kansanlaulut ja laululeikit ovat olennainen osa lasten elämää ympäri maailmaa. Yksi suosittu arabiaksi laulettu lastenlaulu on nimeltään ”Al taka”. Tämä arabialainen laulu on iloinen ja leikkisä, ja se innostaa lapsia liikkumaan ja laulamaan yhdessä.

Laulussa lapset oppivat arabian kielen sanan ”taka”, joka tarkoittaa ”takaa”. Laulun sanat sisältävät myös muita yksinkertaisia sanoja ja fraaseja, jotka auttavat lapsia oppimaan uusia sanoja ja ilmaisuja. Laulu onkin oiva tapa tutustua uuteen kieleen ja samalla pitää hauskaa.

Lasten arabialainen laulu Al taka

Lasten arabialainen laulu Al taka

Al taka on arabialainen lastenlaulu, joka on suosittu erityisesti Arabiemiirikunnissa. Laulu on helppo oppia ja siinä käytetään arabiankieltä.

Lapsille suunnatut laulut ovat tärkeä osa arabialaista kulttuuria ja ne opettavat lapsille kieltä, kulttuuria ja perinteitä. Al taka on yksi tunnetuimmista lastenlauluista, ja sitä lauletaan usein päiväkouluissa ja kotona ympäri Arabiemiirikuntia.

Laulun sanat:

Laulun sanat:

 • Al taka, al taka, hana, hana
 • Al taka, al taka, hana, hana
 • Al taka, al taka, hana, hana
 • Hana, hana, hana, hana

Al taka on iloinen ja energinen laulu, jossa lapset taputtavat käsiään ja liikkuvat musiikin tahtiin. Laulun sanoituksessa toistuvat sanat ”al taka” ja ”hana, hana”, jotka luovat rytmikkään ja tarttuvan tunnelman.

Lapsille suunnattujen arabinkielisten laulujen tarkoituksena on innostaa lapsia oppimaan arabiaa hauskalla ja sitouttavalla tavalla. Nämä laulut auttavat lapsia kehittämään kielen taitojaan ja syventämään ymmärrystään arabian kielestä ja kulttuurista. Ne ovat myös tärkeä osa lasten musiikkikasvatusta.

Arabiankielinen lastenlaulu Al taka

Arabiankielinen lastenlaulu Al taka

Arabiemiirikunnat on arabiankielinen lastenlaulu, joka on suosittu arabialaisissa kulttuureissa. Laulu kertoo hauskasta ja leikkisästä matkasta Arabiemiirikuntiin. Sen nimi, ”Al taka”, tarkoittaa ”taakse” arabian kielellä.

Tämä lapsille suunnattu arabiankielinen lastenlaulu kannustaa lapsia liikkumaan ja tutkimaan maailmaa ympärillään. Laulu käsittää useita osia, jotka opettavat lapsille erilaisia sanoja ja käsitteitä arabian kielellä.

Al taka -laulu on hauska tapa tutustua arabialaiseen kulttuuriin ja oppia samalla uusia sanoja ja ilmauksia. Lapset voivat laulaa tätä laulua yhdessä ja samalla opiskella arabian kieltä leikin varjolla.

 • Sanoja ja käsitteitä: Laulussa opitaan muun muassa sanoja ja käsitteitä kuten ”al” (taakse), ”taka” (metsä), ja ”arabiaksi” (arabian kielellä).
 • Laulun tarkoitus: Al taka -laulu kannustaa lapsia liikkumaan ja tutkimaan ympäristöään samalla kun he oppivat uutta kieltä.
 • Leikkisä matka: Laulu kertoo leikkisästä matkasta Arabiemiirikuntiin, joka innostaa lapsia käyttämään mielikuvitustaan ja luomaan omia tarinoita.

Al taka -laulu on suosittu lastenlaulu arabiankielisissä maissa, ja se on osa lasten musiikin kulttuuria näissä kulttuureissa. Laulu antaa lapsille mahdollisuuden oppia kieltä ja samalla pitää hauskaa.

Osa Sanoja Suomennos
1 Al Taakse
2 Taka Metsä
3 Laulu Laulaa
4 Arabiaksi Arabian kielellä
5 Lapsille Lapsille
6 Arabialainen Arabialainen

Al taka arabialainen laulu lapsille

Al taka arabialainen laulu lapsille

Arabiemiirikunnat arabiankielinen lastenlaulu ”Al taka” on suosittu Arabian niemimaalla ja muissa arabialaisissa maissa. Tämä iloinen ja tarttuva laulu on tullut tunnetuksi lasten keskuudessa ja sitä lauletaan usein koulussa, päiväkodeissa ja perhejuhlissa.

”Al taka” on perinteinen arabialainen lastenlaulu, joka opettaa lapsille erilaisia sanoja ja käsitteitä arabian kielellä. Laulussa korostetaan loppusointua ”taka”, joka toistuu useita kertoja kappaleen aikana. Tämä tekee laulusta helposti muistettavan ja innostavan lapsia osallistumaan.

Laulun sanoitukset käsittelevät monenlaisia aiheita, kuten eläimiä, värejä, ruokaa ja leikkiä. Lapset oppivat laulamalla arabiankielisiä sanoja ja lauseita, samalla kun heidän musikaalisuutensa ja muistinsa kehittyy. Laulu auttaa myös lasta kehittämään kielellisiä taitojaan ja tutustumaan eri kulttuureihin.

Tässä on esimerkki ”Al taka” lastenlaulun sanoituksista:

 • Al taka taka
 • Fi al-wadi wadi
 • Yahbi alamir
 • Jabi yaasir
 • Al qassab qassab
 • Wa al-hamam hamam

Laulun sanat ovat helppoja muistaa ja niissä käytetään toistoa, mikä auttaa lasta oppimaan uusia sanoja. Lapset voivat myös vuorotellen keksiä uusia säkeistöjä ja laajentaa laulun sanastoa omalla luovuudellaan.

”Al taka” on iloinen ja energinen laulu, joka innostaa lapsia laulamaan ja liikkumaan. Se on myös hyvä esimerkki siitä, miten musiikki voi olla tehokas opetusväline lasten oppimisessa ja kehityksessä. Laulu tarjoaa hauskan ja interaktiivisen tavan oppia uutta arabian kieltä ja tutustua arabialaiseen kulttuuriin.

Mistä kappale ”Al Taka” kertoo?

Kappale ”Al Taka” kertoo pikkuveljestä, joka löytää aarteen.

Mitä muita arabiankielisiä lastenlauluja on olemassa?

Arabiassa on paljon erilaisia lastenlauluja, joissa käsitellään erilaisia aiheita kuten eläimiä, luontoa ja perheen tärkeyttä. Joitakin suosittuja arabiankielisiä lastenlauluja ovat esimerkiksi ”Hamama”, ”Ataba Gazaz” ja ”Ana Bhebak ya hanaa”.

Onko ”Al Taka” lastenlaulu vai aikuisten kappale?

”Al Taka” on lastenlaulu, joka on suunnattu lapsille ja nuorille. Siinä käytetään yksinkertaista sanastoa ja kappaleen melodia on helposti mukaansatempaava lapsille.

Kuka on laulun ”Al Taka” esittäjä?

”Al Taka” on perinteinen arabiankielinen lastenlaulu, jota laulavat useat eri artistit. Yksi tunnettu esittäjä on Amr Diab, joka on suosittu arabialainen laulaja ja musiikkituottaja.

Millaisia perinteisiä tansseja voi tanssia ”Al Takan” tahdissa?

”Al Takan” rytmi on vilkas ja energinen, joten tanssina voi hyvin sopia vaikkapa perinteinen arabialainen tanssi, kuten dabke. Dabke on juhlallinen ryhmätanssi, jossa tanssijat muodostavat ketjun ja tekevät erilaisia askelkuvioita musiikin tahdissa.

Mikä on Arabiemiirikunnat arabiankielinen lastenlaulu Al taka?

Al taka on arabiankielinen lastenlaulu, joka kertoo Arabiemiraateista. Laulu opettaa lapsille maan nimen arabiaksi sekä esittelee joitakin maan kulttuurisia ja geografisia piirteitä. Kyseessä on iloinen ja energinen kappale, jonka tarkoituksena on innostaa lapsia oppimaan uusia asioita arabian kielestä ja kulttuurista. Laulu on suosittu Arabiemiraateissa ja sitä hyödynnetään usein lasten ohjelmissa ja oppimateriaaleissa.

Away Wallahi Yo Ein

Vastaa