Zelda skull kid figuuri – Osta nyt ja täydennä Zeldan kokoelmasi

Zelda skull kid figuuri – Osta nyt ja täydennä Zeldan kokoelmasi

Zelda skull kid figuuri - Osta nyt ja täydennä Zeldan kokoelmasi

Oletko Zelda-fani? Haluatko täydentää Zeldan hahmojen kokoelmaasi? Nyt sinulla on siihen oiva tilaisuus! Zelda skull kid figuuri on täydellinen lisä Zeldan kokoelmaan. Skull kid on tunnettu hahmo Zelda-pelisarjassa ja se hurmaa niin lapset kuin aikuisetkin.

Tämä figuuri esittää tarkkaan suunniteltua Zeldan hahmoa, jonka kallo päässä luo salaperäisyyttä ja kiinnostusta. Skull kid figuuri herättää mielikuvituksen ja tuo todellisen Zelda-tunnelman kotiisi. Osta nyt ja täydennä Zeldan kokoelmasi!

Zelda pää lapsi figuuri

Zelda pää lapsi figuuri

Zelda pää lapsi figuuri on loistava lisäys kaikkiin Zelda-kokoelmiin. Tämä hahmo esittää tunnettua hahmoa nimeltä Skull Kid, joka on yksi suosituimmista hahmoista Zelda-pelisarjassa.

Tämä figuuri on tarkasti suunniteltu ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten se kestää pitkään ja näyttää upealta hyllylläsi tai pöydälläsi. Figuuri on yksityiskohtainen, ja siinä on kaikki pienet yksityiskohdat, jotka tekevät Skull Kidin niin ikoniseksi.

 • Väri: Musta
 • Materiaali: Kestävä muovi
 • Koko: Noin 10 cm
 • Tuotenumero: ZELDA-FIG-001

Tämä figuuri sopii täydellisesti niin Zelda-faneille kuin keräilijöillekin. Laita tämä pää lapsi figuuri hyllyllesi tai osta useampi ja luo oma pieni Zelda-kokoelmasi.

Laajenna Zeldan kokoelmaasi

Laajenna Zeldan kokoelmaasi

Zeldan pää on lyhyt ja vaaleatukkainen lapsi nimeltä Skull Kid. Hän on kirottu kallon hahmo, joka esiintyy useissa The Legend of Zelda -peleissä. Skull Kidin figuuri on loistava lisäys Zeldan kokoelmaan.

Ostaessasi Skull Kidin figuurin, voit tuoda kokoelmaasi uuden hahmon, joka tuo oman twistinsa Zeldan maailmaan. Tämä tarkoin yksityiskohtainen figuuri esittää Skull Kidin ikonista ulkonäköä, jossa on hänen tunnistettava keltainen pupuhatunsa ja kaksi säärystintä. Figuuri sopii täydellisesti Zeldan faneille, jotka haluavat koristella hyllynsä tai näyttää kokoelmansa kunnioitusta ikoniselle Zeldan hahmolle.

 • Pieni, mutta tarkoin yksityiskohtainen figuuri
 • Esittää Skull Kidin tunnistettavaa ulkonäköä
 • Sopii täydellisesti Zeldan faneille
 • Hyvä tapa koristella hyllyjä tai näyttää kokoelmansa kunnioitusta Zeldalle
Ominaisuudet: Tiedot:
Mitat: 5 cm korkea
Materiaali: Kestävä muovi
Pakkaus sisältää: 1 x Zelda Skull Kid figuuri

Osta nyt ja täydennä Zeldan kokoelmasi tällä ainutlaatuisella Skull Kidin figuurilla!

Saatavilla nyt huippukokoelmaan

Saatavilla nyt huippukokoelmaan

Osta nyt upea Zelda skull kid -hahmo täydentämään Zeldan kokoelmasi! Tämä pääkalloisen lapsi on ikoninen hahmo Zelda-pelisarjassa, ja tämä figuuri tuo hänet eloon todentuntuisella ja yksityiskohtaisella muotoilullaan.

Zelda skull kid -figuurin avulla voit luoda upeita näyttelyitä ja asetelmia kotiisi tai toimistollesi. Pääkalloisen lapsen kiehtova ja salaperäinen ilme muistuttaa sinua jatkuvasti Zeldan maailman magiasta ja seikkailuista.

 • Todentuntuinen ja yksityiskohtainen muotoilu
 • Ikoninen hahmo Zelda-pelisarjassa
 • Luo upeita näyttelyitä ja asetelmia
 • Pääkalloisen lapsen kiehtova ja salaperäinen ilme

Varmista paikkasi harrastajien ja keräilijöiden joukossa hankkimalla Zelda skull kid -figuuri nyt!

Mahtava lisäys Zeldan hahmoihin

Mahtava lisäys Zeldan hahmoihin

Zeldan kokoelman täydentämiseksi ei ole mitään parempaa kuin Zelda Skull Kid figuuri. Tämä päähän puettava lapsen kallohahmo figuuri tuo mukanaan paljon iloa ja seikkailua.

Tämä ainutlaatuinen figuuri tarjoaa uskomattomia yksityiskohtia ja tarkkuutta. Skull Kid figuurin avulla voit luoda upeita esityksiä käyttämällä erilaisia asentoja ja liikkeitä. Pidä se pöydällä tai hyllyssä, tai voit jopa käyttää sitä osana roolipeliäsi Zeldan maailmassa.

Osta Skull Kid figuuri nyt ja tyydytä Zeldan hahmojesi keräilyhimo. Tämä hahmo on täydellinen lisäys Zeldan figuurikokoelmaan. Voit näyttää hahmolla ylpeänä ja käyttää sitä roolipelinä yhdessä muiden Zeldan hahmojen kanssa.

Zelda kallo lapsi figuuri

Zelda kallo lapsi figuuri

Zelda kallo lapsi figuuri on upea lisäys Zeldan hahmojen kokoelmaasi. Tämä figuuri esittää Skull Kid -hahmoa Zeldan pelisarjasta ja on täydellinen koriste kaikille Zeldan faneille.

Kallo lapsi figuuri on valmistettu kestävästä materiaalista ja siinä on tarkat yksityiskohdat, jotka tekevät siitä uskomattoman elävän näköisen. Figuurissa on taitavasti muotoillut kasvot ja hahmo seisoo ylpeänä valmiina seikkailuun.

Tämä figuuri sopii täydellisesti esille Zeldan teemaan sopivalla hyllyllä tai tietokonepöydällä. Se on myös mainio lahjaidea kaikille Zelda-faneille, jotka arvostavat pelisarjan ikonisimpia hahmoja.

Osta Zelda kallo lapsi figuuri tänään ja täydennä Zeldan kokoelmasi tällä upealla hahmolla. Ole nopea, sillä nämä figuurit menevät usein nopeasti kaupaksi!

Täydennä pelikokoelmaasi

Täydennä pelikokoelmaasi

Zelda skull kid figuuri on täydellinen lisäys Zeldan pelikokoelmaasi. Tämä hahmo esittää Skull Kid -hahmoa, joka on yksi Zeldan tunnetuimmista sivuhahmoista. Skull Kid on pieni lapsi, jolla on kallo päässään, ja hänellä on keskeinen rooli useissa Zelda-peleissä.

Tämä figuuri on tarkka kopio pelin hahmosta ja sopii täydellisesti Zeldan faneille. Se on tarkasti yksityiskohtainen, joten voit ihailla kaikkia pieniä yksityiskohtia, kuten Skull Kidin puvun tekstuuria ja kallopäätä.

Tämä figuuri on valmistettu kestävästä materiaalista, joten voit nauttia siitä pitkään ilman että se vahingoittuu tai murenee. Se sopii täydellisesti hyllylle, työpöydälle tai vaikka pelihuoneeseen, jotta voit näyttää ylpeänä Zeldan kokoelmaasi.

Muita Zeldan figuureja ja tuotteita

 • Zelda Link figuuri – täydennä Zeldan kokoelmaasi Link-hahmolla ja tutki klassisia seikkailuja uudelleen.
 • Zelda pelikortit – järjestä peli-ilta ystävien kanssa ja haasta heidät Zeldan teemalla suunnitelluilla pelikorteilla.
 • Zelda t-paita – näytä maailmalle ylpeänä rakkautiasi Zeldaan tyylikkään Zelda t-paidan avulla.

Oli valintasi mikä tahansa, täydennä Zeldan pelikokoelmasi tällä upealla Zelda skull kid figuurilla ja pääse kokemaan seikkailujen jännitys uudelleen!

Mitä tarkoittaa Zelda skull kid figuuri?

Zelda skull kid figuuri on Zeldan hahmo, joka esittää pientä pääkallonaamiota kantavaa hahmoa.

Onko Zelda skull kid figuuria saatavilla?

Kyllä, voit ostaa Zelda skull kid figuurin juuri nyt ja täydentää Zeldan kokoelmaasi.

Mistä voin ostaa Zelda skull kid figuurin?

Voit ostaa Zelda skull kid figuurin eri verkkokaupoista tai erikoistuneista figuurikaupoista.

Onko Zelda skull kid figuuri suosittu Zeldan fanien keskuudessa?

Kyllä, Zelda skull kid figuuri on erittäin suosittu Zeldan faniyhteisössä, ja se on suosittu lisä Zeldan hahmojen keräilyyn.

Kuinka paljon Zelda skull kid figuuri maksaa?

Hinta vaihtelee riippuen kaupasta ja figuurin laadusta, mutta yleensä se maksaa noin 20-40 euroa.

Onko Zelda skull kid figuuri myynnissä?

Kyllä, Zelda skull kid figuuri on tällä hetkellä myynnissä. Voit ostaa sen nyt ja täydentää Zeldan kokoelmasi.

Mitä materiaalia Zelda skull kid figuuri on tehty?

Zelda skull kid figuuri on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka tekee siitä kestävän ja kevyen.

Onko Zelda skull kid figuurilla yksityiskohtainen muotoilu?

Kyllä, Zelda skull kid figuurilla on erittäin yksityiskohtainen muotoilu. Se näyttää uskomattoman realistiselta ja on täydellinen lisä Zeldan kokoelmaasi.

Voiko Zelda skull kid figuurin asentoa muuttaa?

Valitettavasti Zelda skull kid figuurin asentoa ei voi muuttaa, sillä se on kiinteässä asennossa. Se seisoo tukevasti omilla jaloillaan ja sopii hyvin esille laitettavaksi.

Tarvitaanko Zelda skull kid figuurin kokoonpanoon työkaluja?

Ei, Zelda skull kid figuuri toimitetaan valmiiksi kokoonpantuna. Sinun tarvitsee vain ottaa se paketista ja se on heti valmis osaksi kokoelmaasi.

The History of the Skull Kid

Skull Kid Battle! The Legend of Zelda: Majora’s Mask Gameplay Walkthrough

Vastaa